Sisteme de prindere

In spatele fiecarei perdele sau draperii cu tinuta se afla intotdeauna un sistem de prindere de calitate.

Sistemele de prindere sunt acele accesorii care pe langa aspectul practic de a sustine perdelele si draperiile care filtreaza lumina si imbogatesc atomsfera casei,  accentueaza stilul pe care dorim sa il imprimam spatiului pe care il decoram.  

Cu ajutorul lor putem sublinia cu eleganta elemente de decor clasice utilizand galerii din alama, lemn sau metalice. Putem innobila atmosfera cu galerii de inox sau crom. 

Ambiantele moderne se completeaza splendid cu sistemele de sine din aluminiu care subliniaza linia contemporana. Ofera o linie svelta camerei iar aspectul practic este pe deplin satisfacut.

AS Concept va propune o colectie unica atat de galerii pentru perdele si draperi, deosebite din punct de vedere estetic   si functional  cat si de sine care pot fi montate pe o suprafata dreapta sau curbate in functie de necesitati pentru geamuri circulare.

O categorie aparte o reprezinta sinele automatizate care permit inchiderea si deschiderea perdelelor si a draperiilor printr-un gest simplu, cu ajutorul telecomandei. Foarte versatile si practice reprezinta o solutie comoda in special pentru zone ample sau spatii foarte inalte. Sinele automatizate pe care vi le propunem sunt de calitate superioara si sunt realizate de cei mai importanti si de incredere producatori mondiali.