Tavane translucide

Tavanele translucide sunt specifice pentru zonele in care se regasesc  frecvent umiditate, condens si abur. Spatiile ideale pentru folosinta sunt cu precadere baile, unde se intalnesc conditiile sus mentionate.

Tavanele translucide pe langa aspectele si caracteristicile speciale, reprezinta o solutie moderna a clasicelor lampi, realizandu-se prin pozitionarea deasupra lor a surselor de iluminat cu led-uri, atat colorate (RGB) cat si intr-o singura culoare. Lumina, in acest fel, patrunde prin tavanul translucid, creeand astfel un tavan iluminat integral.

Nota.  Acest produs inlocuieste: tavane de gipscarton, tavane casetate, tencuieli si alte finisaje uzuale care necesita timp tehnologic mult mai indelungat.  Pentru realizarea lor, se monteaza pe conturul suprafetei de lucru un profil in care se instaleaza ulterior membrana pvc, incalzind zona de lucru la 60/70 grade Celsius.  Spatiul minim pierdut  este de 1 centimetru, procedura de montaj este foarte curata si realizabila in timp record. (este nevoie de aproximativ 2 ore pentru montajul unei suprafete de 20 m2)